butikken

Butikken

Like i sjøkanten ved Båly havn finner du butikken vår – Jentan på Båly. Vi ligger i samme bygg som Båly fisk som er et fiskemottak. Butikken vår er sesongåpen fra påske til jul.

Du vil i sesonger finne de ferskeste råvarer direkte fra mottaket. I tilegg til fersk fisk og skalldyr tilbyr vi hjemmelagde produkter som gratenger, puddinger, desserter, fiskekaker og mye annet spennende. Vi har også et godt utvalg av lokalmat fra lokale produsenter som: Trine på Gården, Vintland bringebær, køhler paviljongen, ellitsgård, røyland gård, hanasand gård, kongshamn bryggerestaurant, fiskelaget i Mandal, pheonix energy, den lille juicefabrikken, hesnes gartneri, egersund chocoladefabrik, Lindesnes brygghus mm. I sesong har vi inne egg og grønnsaker fra lokale bønder. 

Båly havn er ei levende havn med fiskerirelatert aktivitet, men her finner du også andre små kjekke butikker som Garnbua, Lindesnes båt og hytteservice og Atlier Båly som har sin lokale kunster. På andre siden av fjellet ligger Havhotellet som byr på overnatting og bespisning i flotte omgivelser. Er du ute etter opplevelser kan vi på det sterkeste anbefale en tur til tusenårsstedet Lindesnes fyr eller Sørlandsbadet i Lyngdal.

Velkommen til Jentan for en trivelig handel!

Du får et utvalg av våre populære sjømatsprodukter hos KIWI Vigeland, Lyngdal, Rom og Spangereid.

Catering kjøkkenet er åpent hver dag. Ta gjerne kontakt med oss på telefon.