glade matopplevelser ved sjøen...

Fredags taco blir aldri det samme

20160511_085244

Bernt og Hege fra Kongshamn kolonial har nå sørget for at fredagstacoen aldri blir den samme. Med en brennende kjærlighet for ekte råvarer har de laga et fantastisk tacokrydder. Her får du en vri på moderne fredagstaco:

#SpisSørlandet

Fisketaco salat

200g hvit fisk pr pers (gjerne lange) kuttes i tykke strimler og rulles i taco krydder. Bakes i ovn på 160 grader ca 10 min. La fisken stå å hvile i min. 10 min før du kutter den i skiver.

Lag en seng av herlig salat. Ruccola og skvalderkål gir et ekstra piff til salaten. Fyll på med alt annet du liker av kutta grønnsaker. Vi anbefaler agurk fra Spangereid gartneri.

En herlig urtedressing lager du med å kjøre litt urter sammen med olje og litt salt. Vil du en kremet versjon kan du blande 1/3 urteolje med 1/3 majones og 1/3 rømme

Ønsker du et ekstra innspill fra tacoverden kan du knuse noen nachos på toppen.

 

Vi ønsker deg en herlig fredag, kos deg med fantastisk sunn og enkel fredags «taco».

images